Niin, mäkin olen yksi valituista, nimittäin morsion kaasoista. Varmaan te sen kyllä kaikki jo tiedättekin.... Anteeks morsiolle ja muille, että tämä kirjottelu tänne on PIKKASEN verran venahtanu....!! Mutta varmaan parempi myöhään kun ei ollenkaan.... :)

Mitenkäs me sitten ollaan Morsion kanssa kohdattu? :) No, aikojen alussahan me ollaan pyöritty samoissa danssuloissa, mutta ei vielä sillon tunnettu toisiamme..... Sitten ekana AMK-koulupäivänä Salossa istuttiin Maarit Muflonin ja Kaisa Koiran kanssa samassa ringissä! Omaa titteliäni en enää muista, mahtoikohan se olla joku tipu tai jotain....?! Niin että siitä se sitten pikkuhiljaa eteni tämä homma...... meinaan ystävyys. Yhdessä on naurettu vanhoja tanssireisuja, toilailuja ja muita hauskoja juttuja. Huumori on tosiaan kukkinu! Pahoina päivinä on myös aina toistemme pää saatu pystyyn ja huolet ja murheet jaettu. Morsiosta on tullut yksi parhaimmista ystävistäni ikinä ja on TODELLA UPEETA  saada olla yksi kaaho!!! Siis kaaso.

Mukavaa, että meitä on tällanen joukko kaasoja:) Eli ei muuta kun lyödään vaan viisaat päämme yhteen ja ideoidaan noille kahdelle SUPERHYPER HIENOT HÄÄT!!! :)

-Terhi-